25 g tørrede morkler
600 g kyllingbryst
flûtes
150 g vacherine ost
3 æggeblommer
2 dl fløde
salt, peber, mild paprika
4 spsk smør
1 dl tør hvidvin
Morklerne lægges i blød i lunkent vand.
En halv time før man skal spise, skæres kyllingekødet i tynde strimler og anrettes på et fad.
Flutene skæres på skrå i ikke for tynde stykker og lunes oven på grillpladen.
Osten skæres i små terninger.
Æggeblommerne piskes med halvdelen af fløden, osten blandes i, og massen smages til med salt, peber og paprika.
Vandet hældes fra morklerne, der skæres i små stykker og blandes med resten af fløden.
Alle de øvrige anrettede ingredienser stilles på bordet sammen med smørklatter og vin.
En klat smør smeltes i raclette-panden.
Små portioner strimlet kylingekød steges heri, saltes let, lidt vin og morkelfløden hældes henover, hvorpå det hele steges lidt igen.
Til sidst overhældes hver portion med 1 spsk ostecreme og gratineres, indtil osten begynder at blive gylden.
Flutes spises til.