Stegt Camembert har længe været kendt som en lækkerbidsken. Det laves nemt i racletten - blot i mindre potioner end man er vant til. I stedet for det obligatoriske solbærsyltetøj kan man servere halverede udstenede vindruer til.
6 personer
2 flûte
400 g Camembert
2 æg
5 spsk fløde
100 g rasp
50 g koldt smør
4 spsk olie
8 spsk solbærsyltetøj
1. Flutene skæres i skrå tykke skiver og ristes ovenpå raclettegrillen.
2. Camemberten skæres i 1 cm tykke skiver og anrettes på et fad.
3. Æggene slås ud og piskes med en gaffel med fløden og raspen blandes i.
4. Smørret skæres ud i små klumper og anrettes på en tallerken.
Olien hældes i en lille skål og syltetøjet hældes i en skål og stilles på bordet.
5. Lidt olie varmes i den lille pande.
Osteskiverne lægges i, der hældes lidt æggemasse henover og øverst fordeles nogle smørklumper.
Det hele steges til æggemassen er gylden og spises med flûtes og solbærsyltetøj.