Logo

Rødvinsmarineret krondyr / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg krondyrkølle
ca 5 dl rødvin
salt og peber
 
Kødet skæres forsigtigt fri fra benet.
Dæk med rødvin og lad det marinere i mindst 8 timer, gerne mere.
Kom fx det hele i en plastpose og kom det i køleskabet.
Kødet tages op og steges hel i en wok eller i en ovn ved 200ºC.
Når det går fra at være blødt til at være fast at mærke på, er det
færdigt.
Lad det hvile i 15 minutter før du skærer det i 1 cm tynde skiver lidt på
skrå.
Tilbehør: fx ovntørrede tomater, kartoffelrulle og en bund af lynstegte
revne gulerødder og porrer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.285 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her