Logo

Rødvinsmarineret lammesteg med bønnesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g lammesteg
1 ps Redwine Marinade
 
Bønnesalat:
1 ds (410 g) bønner (fx Borlotti)
2 spsk Red Hot Chili Glaze
2 spsk balsamicoeddike
3 spsk olivenolie
1 bakke (250 g) cherry tomater
1 bundt frisk basilikum
2 bundt ruccola salat
smag til med peber, stødt sort og med salt
 
Læg lammestegen i marinaden i ca. 2 timer.
Grill derefter stegen ved svag varme i ca. 45-60 min.
Skyl bønnerne i koldt vand.
Bland glaze, balsamicoeddike og olie til en olie-eddikemarinade.
Bland alle ingredienserne til bønnesalaten i en stor skål, og smag til med
salt og peber.
Serveres med et godt brød.
 
Tips: I stedet for smør på brødet, blandes Philadelphia smøreost med
hakkede soltørrede tomater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her