Nyd en lækker salat med kolde fiskeruller, rejer og en frisk
krydderurtedressing.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Kogetid. 8 min.
#
250 g rødspættefileter
1-2 skalotteløg
15 g smør
1 dl hvidvin
1 bakke grøn salat
1½ dl cremefraiche 9% eller 18%
½-1 tsk dijonsennep
1 håndfuld dild, purløg og persille
150 g pillede rejer
salt og peber
Tilbehør: flûtes
*
Krydr fiskefileterne med salt og peber, og rul dem let
sammen.
Pil skalotteløgene, og hak dem fint.
Sauter skalotteløgene bløde i en gryde med smør, og tilsæt
hvidvin.
Giv det et opkog, og skru ned for varmen.
Læg fiskefileterne i gryden, læg låg på, og lad dem simre
ved svag varme i 6-8 min.
Tag fisken op af gryden, og lad den køle af på en tallerken.
Skyl og slyng salaten.
Rør cremefraiche sammen med sennep og finthakkede
krydderurter, og smag til med salt og peber.
Anret fisken på salat, og hæld et par skefulde af den kolde
krydderurtesauce over.
Drys med rejer, og server fx med lun flûtes.
TIPS: Damp evt. nogle grønne asparges eller små
blomkålsbuketter, og anret dem på salaten.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin