500 g rødspættefileter
1 dl hvedemel
peber
25 g smør/margarine
½ tsk salt
100 g rabarber
3 dl fiskebouillon (vand + 1 terning)
15 g smør/margarine
½ tsk sukker
1 ½ tsk majsstivelse
2 spsk vand
½ tsk salt
peber
icebergsalat
Fileterne vendes i hvedemel og peber.
Steges 2-3 min på hver side i smør/margarinen, drysses med salt.
Rabarberne skæres i mindre stykker og koges 5 min. i fiskebouillonen.
Blendes og bringes i kog igen. Smør/margarinen og sukker tilsættes. Saucen jævnes med majsstivelse udrørt i lidt vand, koges igennem og smages til.
Icebergsalaten snittes og dampes 2 min. på tør pande.
Salaten lægges på et fad, fisken lægges over. Saucen hældes omkring.
Servér med løse ris.