Logo

Rødspættefilet Milano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødspættefilet Milano

600 g rødspættefileter

hvedemel

salt og peber

1 løg

2 syrlige æbler

2-3 tomater

2 spsk smør eller margarine

finklippet persille

Tilbehør: Pilaf-ris - se Tillæg - eller kogte kartofler

*

Vend fiskeflleterne i hvedemel, der er blandet med salt og peber, og læg dem i et enkelt lag i smurt, ildfast fad.

Hak løg, skrællede æbler og tomater groft og fordel det over fisken.

Dryp med smeltet fedtstof og læg alufolie over fadet.

Stil det ind i en 225°C varm ovn i 30-35 minutter.

Drys ved serveringen med persille og server pilaf-ris eller kogte kartofler til.

 

Madopskrift billede

Æbler og løg er klar ... 

Når du har lavet denne skønne rødspætte ret, så tag et par billeder og send til os. Tak.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her