600 g rødspættefilet
1 bundt asparges
1 pk.bacon
2 majroer
1 peberfrugter (rød,gul,og orange)
1 skalotteløg
salt
peber
olie/smør
Rødspættefilet:
Skyl aspargesene, skær det nederste stykke væk (ca. 8-10 cm) og skær dem i stykker passende til bredden på fileterne. Brug helst grønne asparges. Rul 3-5 asgarges stykker ind i hver filet og sno et stykke bacon om hver rulle. Krydre med lidt salt og peber og steg dem i olie på en varm pande indtil baconet bliver gyldnet på alle sider.
Bund af majroer:
Skær majroer og peberfrugt i strimler, 2 asparges i skrå stykker og hak løget. Det hele svitses i lidt olie i en gryde i 2-3 min. og krydres med salt og peber.
Server retten med ovnbagte kartofler og/eller en grøn salat