Logo

Rødfisk i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g filet af rødfisk
200 g porre
100 g persillerod
125 g gulerødder

Grøntsagerne skæres i meget tynde strimler
Lægges i et smurt ovnfast fad
Drysses med salt og peber
Smørklatter fordeles over grønsagerne
Fadet dækkes med alufolie
Sættes i ovnen ca. 10 min. ved 200ºC
Fisken skæres i strimler ca. 2-3 cm brede
Drysses med salt og peber- lægges ovenpå grønsagerne
Smørklatter fordeles over fisken
Fadet dækkes til og stilles igen i ovnen i ca. 15-20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her