Logo

Pyt i pande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

750 g svinekød (skinkekød) i tern
1 løg på ca. 50 g
3 æbler fx Belle de Boskop æble
1 knivspids stødt kanel
3 dl svinebouillon
ca. 50 g smør
ca. 3 spiseskeer friskrevet peberrod
Salt og peber
Tilbehør:
Små pillekartofler eller et godt madbrød

Tilberedning: Pil og hak løget groft. Fjern kærnehus, stilk og blomst fra æblerne, men skræl dem ikke. Skær et æble i helt små terninger. Brun svinekødsterningerne i eget fedt eller hvis det er magert evt. i smør. Tilsæt løg og æbleterninger, drys kanel, salt og peber på og varm det godt igennem. Hæld bouillon over og lad retten simre under låg ganske svagt i ca. 15 minutter til køddet er mørt.
Tag køddet op og hold det varmtPurer saucen gennem en sigte og smag den til med peberrod, salt og peber.
Skær resten af æblerne i terninger og steg den i smør på panden. Bland dem i saucen sammen med køddet. Server med små kartofler eller et godt brød.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (11 stemmer)
Siden er blevet set 2.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her