Logo

Puy linser med pølse som i Nice

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Spændende fransk inspireret ret med puylinser, der er små sorte linser. Retten serveres desuden med Perougini-pølser, som er nogle korte, tykke, saltede svinekødspølser krydret med anis. velbekomme

Lentilles et Saucisses a la Nicoise
 
500 g Puy linser
2. store løg
250 g gulerod
4 fed hvidløg
150 g saltet flæsk i tern
1 bdt sølvbeder (kaldes også bladbede eller mangold)
30 små Perougini-pølser (1)
2. dl olivenolie
Salt, peber
 
Skræl og skær gulerød, løg og hvidløg i tern.
Sauter i olie sammen med flæsketern, læg pølser og linser i gryden og hæld vand på, til det dæk­ker.
Krydr med salt og peber og lad simre i ca. 35 minutter.
Skær sølvbederne i mindre stykker og læg dem i gryden.
Efter yderli­gere 10 minutter er retten færdig.
Server i dybe tallerkener og hæld en tynd stråle olivenolie over retten.
 
(1) Perougini-pølser: Korte, tykke, saltede svinekødspølser krydret med anis.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her