4 friske poussiner
salt
Sauce:
3 spsk honning
3 spsk soyasauce
2 spsk sesamfrø
2 spsk balsamico eller anden rødvinseddike
1 tsk salt
8 omgange fra peberkværn
Tilbehør:
100 g risnudler eller pasta
3 store gulerødder
700 g kinakål
2 spsk olie
salt og peber
Gnid poussinerne med salt og læg dem i en bradepande.
stil dem på næstnederste ribbe i ovnen ved 200ºC i 20 minutter.
Bland alle ingredienserne til saucen. Pensl poussinerne med halvdelen af saucen og fortsæt stegningen 15 minutter til poussinerne er gennemstegte.
Dryp af og til med saucen.
Hæld 3 spsk vand i saucen.
Tag poussinerne op og hold dem varme.
Tilbered risnudler efter pakkens anvisning og dryp dem af.
Skær gulerødderne i skiver på råkostjernet og kålen i 1 cm brede strimler.
Vend gulerødderne et par minutter i varm olie i en stort gryde.
Tilsæt kål og sauce og varm under omrøring til kålen netop er faldet sammen.
Vend risnudlerne i og smag til med salt og peber.
Kom tilbehøret i et fad og læg poussinerne på.