2 stk kyllingebrystfileter
1 spsk koncentreret tomatpuré
1 løg
1 rød peberfrugt
1 hønsebouillon terning
1 tsk hvid balsamico
1 knsp timian
1 tsk karry
2 spsk hvedemel
salt og peber
Skyl peberfrugterne, del dem på langs og fjern indmaden.
Skær dem i tynde strimler.
Pil løget, og del det i kvarte både.
Svits peberfrugt og løg på panden, og steg kyllingefileterne kort på begge sider mellem løg og peberfrugterne.
Tag kyllingfileterne samt grønsagerne op, og stil dem til side.
Kom tomatpuré og karry i panden, og svits det kort.
Tilsæt melet og rør det godt sammen.
Kom vand i til saucen har den rette konsistens (ikke for tynd)
Tilsæt balsamico, hønsebouillon, salt, peber og timian.
Læg grønsagerne og kyllingen tilbage i saucen. og kog dem i saucen til de er møre ved svag varme, husk at vende dem.
Server med ris.