Logo

Portvinglacerede vagtler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Portvinglacerede vagtler

8 vagtler
16 fed hvidløg
2 dl portvin
50 g brun farin

250 g baby gulerødder
1 kvist frisk  timian
1 dl vand
25 g usaltet smør
1 tsk havsalt
1 tsk peber

Skyl og tør vagtlerne, kom 2 fed hvidløg i hver vagtel.

Læg dem i et ovnfast fad.
Under meget svag varme simrer portvin og farin sammen, indtil farinen er smeltet. Hæld det over vagtlerne.

Fadet stilles i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 20-25 minutter.

Vend vagtlerne hver 5. minut.
Skær toppen af gulerødderne og vask dem grundigt.

Skyl også timianen grundigt og læg begge dele i en gryde med vand og smør.

Læg låg på og lad det småkoge 8-10 minutter.
Servér de glacerede vagtler sammen med de kogte grønsager.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her