Spis den lækre og hurtige pizza til aftensmad eller frokost med hele familien. Eller lav den til børnefødselsdag, hvor cocktailpølserne sikkert vil være populære- så undlad blot chili.
#
1 pose pizzamel
Saucen:
2-3 dl tomatsauce
1 fed hvidløg, knust
salt og peber
1 tsk oregano
½ tsk chili (ikke til børn)
Fyld:
½ pakke pepperoni
1 pakke cocktailpølser
1 løg
1 grøn peber
½ glas champignon
revet ost
oregano
*
Følg opskriften på posen med pizzamel.
Dejen skal rulles ud i passende størrelse og ligges på støbejerns grillpladen.
Ingredienserne til tomatsaucen blandes og smøres ud over bunden i et jævnt lag.
Pepperoni lægges nederst derefter skæres cocktailpølserne i stykker på langs og ligges ovenpå.
Pynt med grønt peber og løg i skiver.
Fordel champignon, ost og drys oregano hen over til sidst.
Pizzaen bages i ca 15 min.
Serveres med grøn salat.
Tips: Pas på for hård varme.