1 portion pizzadej (svarende til 1 bageplade)
1 glas pizzatopping/tomatsauce/tomat koncentrat
1 pakke pepperoni/spegepølse efter eget valg
1 dåse majs
1-2 rødløg
100 g mozzarellaost/revet ost
*
Tænd for ovnen på 200°C.
Pizzadej:
Lav dejen, se en opskrift - eller en pakke Maizena Pizzadej.
Når dejen er klar rulles den ud svarende til størrelse af en bageplade.
Buk evt. kanten på pizzaen op for at skabe lidt hold til fyldet.
Fyld:
Pil løgene og skær dem i skiver.
Fordel tomaten jævnt ud over pizzaen.
Derefter fordeles først majs og ost, derpå pølse og løg.
Bageplade med pizza sættes i ovnen og bages ca. 20-25 min til løgene er sprøde og pizzakanten pæn gylden.
Kan fryses:
Lad pizzaen køle lidt af, men ikke så længe at den står og bliver tør.
Del pizzaen op i overkommelige stykker og pak dem i fryseposer, som derefter lægges i fryseren.
Sørg for de ligger vandret indtil de er blevet frosne.
Genopvarmning:
Tag pizzaen op af fryseren og lad den tø op, det tager ca. en time.
Tænd for ovnen på 200°C.
Når ovnen er varm lægges pizzaen på en bageplade og varmes i ca. 5-7 min.