Logo

Pizza med mozzarella - lynhurtig

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varme, saftige hurtiglavede og i de italienske farver: Ciabatta-rundstykker belægges med mozzarella, kirsebærtomater, pesto - og så er der serveret!

Varme, saftige hurtiglavede og i de italienske farver: Ciabatta-rundstykker belægges med mozzarella, kirsebærtomater, pesto - og så er der serveret!

 

1-2 spsk pinjekerner

2 ciabatta-rundstykker (eller lignende som er beregnet til færdig bagning)

4 tsk pesto (færdigkøbt)

125 g mozzarella i lage

20 kirsebærtomater

salt og peber

et par strimler frisk basilikum

 

Pinjekerner ristes på en pande uden fedt.

Ciabatta-rundstykker halveres.

Hver halvdel smøres med 1 tsk pesto.

Mozzarella i lage dryppes godt af; skæres i skiver og lægges på de overskårne rundstykker; 5 kirsebærtomater lægges på hver pizza.

Grilles under den forvarmede grill i ovnen på 2. rille fra oven i ca. 6 minutter.

De bagte pizzaer krydres med salt og peber og pyntes med et par strimler frisk basilikum og pinjekernerne.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her