Logo

Pizza alla Napolitana - Pizza Napoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne Napoli inspirerede pizza laves blandt andet med tomater, ansjoser og hvidløg. Pizzaen er ganske let at lave med en nem dej og er perfekt som hurtig aftensmad eller frokost. Server direkte fra ovnen.

 

 

Dej
150 g hvedemel
15 g gær
1 dl vand
¼ tsk salt

Fyld:
1 ds hakkede tomater med hvidløg/oregano /basilikum
1 ds ansjos
8-10 grønne oliven
5-6 skiver ost port salute

*


Opløs gæren i det lunkne vand,
Bland hvedemel og salt og bland det langsomt i , ælt det hele godt sammen ,
Dejen skal føles glat og smidig (brug eventuelt mere vand) ,
Stilles til hævning ½ time.
Rul nu dejen ud på et melet bord, til ½-1 cm. tykkelse, smør en lille
bradepande med olie og læg dejen her i , den skal helst gå lidt op af
siderne.
Pensel dejen med olie .
Læg dit fyld på , og gi den eventuelt et drys oregano , stænk med et
par dråber olie.
Bag pizzaen ved 225ºC i ca. 20-25 min.
Pizzaen skal være gylden .
Serveres direkte fra ovnen, kan virke kedelig hvis den bliver kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her