pizzadej af hvedemel, gær og vand
olivenolie
oregano
en god tomatsauce
stærk chilipulver
revet mozzarella
kødfyld: fx salami med chili, pancetta, prosciutto
evt. tynde skiver aubergine, som er konserveret i olivenolie
soltørrede tomater skåret i tynde skiver.
evt. soltørrede peberfrugter
grønne oliven
kalamata-oliven
*
Når pizzadejen er hævet, rulles den ikke for tyndt ud. Smør bradepanden eller pizzapladen med lidt olivenolie og drys med oregano. Læg dejen på pladen og fordel et tyndt lag tomatsauce på den. Herefter drysses med mozzarella. Fordel kødfyldet ovenpå og de tynde skiver aubergine i olivenolie. Derefter lægges de tynde skiver af soltørrede tomater og peberfrugter på. Drys igen med oregano. Læg de grønne oliven og kalamata-oliven på. Til sidst drysses igen med mozzarella.
Pizzaen bages i en varm ovn, til den er sprød og gylden.