8 skiver pighaj (600 g)
1 spsk olivenolie
1 tsk tørret chili
4 store bagekartofler
3 spsk (valnødde)olie
1 spsk balsamicoeddike
½ fennikelknold i små tern
½ kg grønne ærter
lidt friske krydderurter
Pensl pighajkoteletterne med olie blandet med chili og 1 tsk salt og lad dem trække ½ time.
Steg dem på en tør teflonpande 5 min. på hver side.
Tænd ovnen på 200ºC.
Skær kartoflerne i tynde skiver og bland dem med olie, eddike, lidt salt og peber.
Arranger dem som 4 store rosetter på 2 bageplader med bagepapir. Steg dem 20-25 min. i ovnen.
Kom fennikeltern i en gryde med ½ dl vand og lidt salt og kog 2 min. for kraftig varme, tilsæt ærterne og varm igennem.
Servering:
Anret fisken på de 4 kartoffelrosetter og arranger ærter, fennikel og
evt. lidt friske krydderurter rundt om hver roset.