Tilpasset camping og Trangia sæt
300 g pasta (her er brugt bånd)
Sauce:
1 dl hvidvin
4 tomater
½ dåse tomatpure
1 løg
2 fed hvidløg
1 gul peber
1 rød peber
1 bundt forårs løg
½ bundt basilikum
3 laurbærblade
Parmesanost i flager
Salt og peber
Olie
Løg og hvidløg steges i olie i den lille gryde.
Hvidvinen kommes i og koges ind til det halve.
Tilsæt peberfrugter, laurbærblade, forårsløg, tomatpure og tomater, som er hakket i grove tern.
Kog det hele igennem.
Pastaen koges i rigeligt vand med salt i den store gryde.
Når pastaen er færdig, gennemvarmes tomatsaucen og tilsættes fintskåret basilikum.
Flager af parmesan dryses over retten, når denne er færdig.
Parmesanflager laves med kartoffelskrælleren.