4 personer
250 g grøn båndspaghetti
1 dåse tun i vand
200 g røget hellefisk
250 g champignon
15 g margarine
4 store tomater
1 ½ dl cremefraiche 18%
1 dl mælk
2 æg
75 g reven parmesanost
1 bundt persille
1 fed hvidløg
salt og peber
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Læg halvdelen i et smurt ovnfast fad. Skær hellefisken i tynde strimler og del tunfisken i små stykker. Læg de to slags fisk ovenpå pastaen og fordel resten af pastaen henover fisken.
Rens champignon, skær dem i skiver og svits dem i margarine. Skær tomaterne i skiver, fordel champignon og dernæst tomater ovenpå pastaen.
Bland cremefraiche, æg, parmesanost, mælk, hakket persille og knust hvidløg sammen og krydr med salt og peber.
Hæld æggemassen over retten og sæt den i ovnen ved 200° i 25-30 minutter.