300 g bred pasta
smør
2 dåser tun i vand
½ citron
4-5 tomater
100 g flødeost naturel
2 dl fløde
2 æg
4 spsk reven parmesanost
purløg
peber
salt
Først koger du pastaen efter pakningens anvisning.
Hæld imens væden fra tunfisken, del fisken i mindre stykker, og stænk med citronsaft.
Så skærer du tomaterne i skiver, moser flødeosten med gaffel, og rører 1 spsk citronsaft, 1 dl fløde samt salt og peber i.
Når pastaen er færdig, men stadig "al dente", afdrypper du den og lægger halvdelen i et smurt, ovnfast fad med tunfisken ovenpå.
Fordel flødeosten på tunen, og læg resten af pastaen over.
Læg derefter tomatskiver på, og drys dem med lidt salt, peber og klippet purløg.
Til slut pisker du æggene sammen med 1 dl fløde og reven ost og hælder massen i fadet.
Bag retten i 15-20 minutter ved 225°C midt i ovnen, og server den med grøn salat