Logo

Pasta i citrongræssauce med røget mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

150 g spaghetti
150 g røget svinemørbrad
1 løg
1 ½ dl grønsagsbouillon
2 spsk piskefløde
1 stk citrongræs
en håndfuld snittet icebergsalat
olivenolie
Salt og peber

Kog spaghettien som anført på pakken

Skær løget i ringe og svits det lidt i olie i en gryde.

Tilsæt bouillon, fløde og citrongræs, der er flækket på langs.

Lad saucen simre under låg imens du koger spaghettien.

Fjern citrongræs fra saucen, smag til med salt og peber og vend med afdryppet spaghetti og icebergsalat.

Server med nogle tynde skiver røget mørbrad.

Citrongræs smager ikke kun godt i Thaimad.

Lad den simre med i gryderetten eller som her i flødesaucen for en lidt anderledes citronsmag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her