1 pk pangasius filet, 300 g
100 g rasp
1 spsk smør til stegning
100 g rejer i lage, drænet
1 citron
2 skiver groft rugbrød
25 g sort kaviar
Hjemmelavet remoulade:
3 spsk mayonnaise
1 spsk dijonsennep
2 spsk kapers
3 drueagurk, finhakket
1 gulerod, kogt og finhakket
1 spsk dild, finhakket
1 tsk karry
*
Rør mayonnaise, dijonsennep og karry sammen.
Tilsæt kapers, finthakket dild og drueagurker.
Damp den finthakkede gulerod i ca. 1 min.
Lad den afkøle og vend det i den øvrige masse.
De optøede pangasius fileter tørres og vendes i rasp, tilsat salt og peber.
Fileterne steges smør i ca. 3 min. På hver side.
Anret fisken på tallerken med rugbrød og remoulade og pynt med rejer, kaviar og citronskive.