4 pangasius filet (anden fast fisk kan bruges)
2 løg i skiver
hvedemel
salt og peber
ca. 50 g smør
Sennep/kapers creme:
4 dl piskefløde
3 spsk dijonsennep
2 spsk kapers
1 spsk citronsaft
olivenolie
salt og peber
Sprødsteg løgene og sæt dem til side til anretningen.
Fisken ordnes, skæres i passende stykker, der vendes i hvedemel og krydres med salt og peber.
Kom smør på panden på steg fisken ca. 3 min på hver side.
Dijonsenneppen svitses let i lidt olivenolie, piskefløde og citronsaft tilsættes, lad det simre ind til en cremet konsistens, kapers tilsættes og krydres med salt og peber.
Fisken anrettes og toppes med sprødstegt løg.
Sennep/kapers creme anrettes omkring fisken.
Hertil passer ovnbagte timiankartofler, løse ris eller frisk pasta.