Logo

Pangasius filet med sennep/kapers creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pangasius filet (anden fast fisk kan bruges)
2 løg i skiver
hvedemel
salt og peber
ca. 50 g smør
 
Sennep/kapers creme:
4 dl piskefløde
3 spsk dijonsennep
2 spsk kapers
1 spsk citronsaft
olivenolie
salt og peber
 
Sprødsteg løgene og sæt dem til side til anretningen.
Fisken ordnes, skæres i passende stykker, der vendes i hvedemel og krydres med salt og peber.
Kom smør på panden på steg fisken ca. 3 min på hver side.
Dijonsenneppen svitses let i lidt olivenolie, piskefløde og citronsaft tilsættes, lad det simre ind til en cremet konsistens, kapers tilsættes og krydres med salt og peber.
Fisken anrettes og toppes med sprødstegt løg.
Sennep/kapers creme anrettes omkring fisken.
Hertil passer ovnbagte timiankartofler, løse ris eller frisk pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her