Logo

Ovnstegt poulard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 poulard
½ spsk salt
½ tsk rosmarin
8 skiver sliced bacon
1 dl bouillon
1 dl fløde

Se efter om den færdigrensede poulard er gjort hel ren indvendig.
Gnid poularden indvendig og udvendig med salt og smuldret rosmarin.
Læg tynde baconskiver på risten i bardepanden og sæt panden i en kold ovn. Tænd ovnen og sæt termostaten på 175°C.
Lad oularden stege til den er mør ca. 2 timer. Spæd med lidt bouillon under stegningen.
Tag poularden ud af ovnen og kog bradepanden af med resten af bouillon og fløde. Smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.603 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her