1 letrøget skinke (6-6 ½ kg) eller ubenet skinke (ca 3 kg)
3-4 spsk sennep
1 spsk lys farin
1 spsk kartoffelmel
1 æggeblomme
rasp
Vand skinken ud i koldt vand i et døgn.
Tør den af og læg den på bradepandens rist, med sværen opad.
Stik et stegetermometer i den tykkeste del af skinken, men ikke i nærheden af benet.
Sæt skinken i ovnen ved 125ºC og tag den ud når termometeret viser 77ºC.
For en hel skinke er stegetiden 70-80 minutter pr, kilo for en ubenet
50-60 minutter pr kilo.
Træk sværen af inden skinken bliver kold og puds fedtlaget af, så det er jævnt over skinkens overflade.
Rør sennep, farin, kartoffelmel og æggeblomme sammen, og bred den over skinken.
Drys et jævnt lag rasp over og sæt skinken i ovnen til overfladen er sprød og lysebrun.
Skinken skal stå i ca. 10 minutter, før man begynder at skære den ud.