Logo

Ovnstegt kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g rasp
1 tsk Santa Maria Krydderurtemiks
¼ tsk peber
2 letpiskede æggehvider
2 ½ dl yoghurt naturel
ca. 1200 g skind og fedtfrie kyllingestykker
2 ½ dl hvedemel
15 g smeltet minarine
 
Varm ovnen til 210ºC.
Bland rasp og krydderierne i en pose, og ryst dem godt.
Bland æggehviderne og yoghurten.
Rul kyllingestykkerne først i hvedemel, så i yoghurten-æggehviderne og endelig i raspblandingen, så de er helt dækket.
Læg bagepapir på en bageplade og læg kyllingestykkerne på.
Dryp dem med en anelse minarine og steg dem i 35-40 min. til de er
gennemstegte og sprøde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her