Logo

Ovnstegt kanin med grillkrydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 unge kaniner
50 g hvedemel
10 g grillkrydderi
1 ½ l. bouillon
2 dl tomatketchup
1 spsk salt

Kaninerne parteres i passende stykker.
Stykkerne vendes i hvedemel, grillerkrydderi og salt.
Stykkerne lægges i en bradepande, der er smurt med lidt olie. Bouillonen og tomatketchup hældes ved og sættes i ovnen ved 250ºC. Når retten koger sænkes temperaturen til 200ºC.
Efter ca. 45 minutter vendes kaninstykkerne.
Stegetid ialt 1 ½ time.
Serveres med ris eller kartofler

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her