40 g frisk oksemarv
2 skiver daggammelt toastbrød
2 skalotteløg
4 dyremedaljoner a 80 g
30 g smør
3 spsk cremefraiche 18%
1 æggeblomme
salt og peber
1 bundt kørvel
Skrab snitfladen på marven omhyggeligt med en kniv.
Skær marven i små tern og smelt den på en pande.
Tag skorpen af brødet og skær det i små tern.
Hak løgene fint.
Rist brødterningerne og løgene i den smeltede marv til brødet er gyldent. Krydr dyremedaljonerne med peber.
Smelt smørret på en pande, lad det blive gyldent og steg medaljonerne
3-4 minutter på hver side.
Forvarm grillen.
Skyl imens krydderurterne og hak dem fint.
Bland dem med brødterninger, løg, cremefraiche samt æggeblommen og
smag til med salt.
Tag medaljonerne af panden og anret dem på to ovnfaste tallerkener.
Fordel krydderurteblandingen over og gratinér dem under grillen ca. 3
minutter.
Server straks.