Fisken:
4 stk multefilet á 160 gr. uden skind
4 spsk hakkede skalotteløg
1 spsk revet citronskal
2 spsk olivenolie
salt og peber
Garniture:
200 g haricots Verts
1 spsk hakket skalotteløg
2 spsk smør
200 g kantareller
Sauce:
6 skalotteløg, pillede og snittede
1 fed hakket hvidløg
2 spsk olie
1 dl fiskefond
2 dl fløde
Citronsaft
1,5 dl balsamico
2 spsk honning (koges ned til tyk konsistens)
Server med nye kartofler
Sauce:
Skalotteløg og hvidløg sauteres i olien til de er møre. De må ikke tage farve. Tilsæt fiskefond og fløden og kog den igennem.
Blend det hele og smag til med salt, peber og citronsaft.
Garniture:
Skær enderne af bønnerne og blancher dem i vand med salt.
Svits løgene i halvdelen af smørret. Tilsæt Haricots verts og vend det sammen. Smag til med salt og peber.
Rens kantarellerne og riv dem i mindre stykker. Steg dem i resten af smørret og krydr dem.
Fisken:
Bland løg, citronskal, salt, peber og olie.
Læg multestykkerne i en smurt bakke. Kom blandingen oven på multen og bag den i ovnen på 180 g i 5 min.
Sæt ovnen på grill og giv den til den er godt gylden.
Anretning:
Læg bønnerne på midten af en varm tallerken. Hæld lidt sauce rundt om.
Hæld lidt balsamico oven i. Læg kantarellerne i saucen. Læg et stykke fisk ovenpå.