Deller:
1 kg svinefars
1 stort hakket løg
2 spsk hvedemel
ca 1 dl mælk
1-2 æg
salt og peber
2 pakker bacon i skiver
Sauce.
2 dåser flåede hakket tomater
1-2 glas champignoner
ribsgele
3-4 dl mælk
hvedemel til jævning
evt. kulør
Fars, løg, hvedemel, mælk og æg røres sammen som en fast frikadellefars, tilsættes salt og peber efter behov. Farsen hviler.
Blend tomaterne og hæld dem i en bradepande, og hæld champignonerne oveni, dette blandes let.
Form dellerne med en ske, de skal være pænt store.
Sæt dem på en lille tallerken, og rul baconskiverne omkring dem.
Sæt herefter dellerne over i bradepanden, ned i tomatsaucen.
Retten sættes i ovnen 1 time ved 200°C.
Tages ud, sæt dellerne på et fad, og hæld tomatsaucen op i en lille gryde.
Skrab bradepanden så du får det hele med.
Tilsæt mælken (lidt mere hvis man er mange og glad for sauce), koges op, jævnes og smages til med ribsgele og salt og peber. evt. kulør.
Serveres med ris eller kartofler.