700 g okse- eller kalvemørbrad
20 jomfruhummere eller 8 jomfruhummere og 12 jomfruhummerhaler
6 bagekartofler
3 spsk fromage frais
1 spsk rapsolie
1 dl skummetmælk
1 spsk friskrevet ingefær
1 finthakket rød chili
2 kviste hakket timian
150 g friske haricots verts
2 gulerødder
1 gul peberfrugt
150 g østershatte
2 spsk lynghonning
2 spsk oystersauce
Havsalt
friskkværnet sort peber
Mørbraden krydres med salt og peber og helsteges i intervaller.
12 minutter ved 200ºC, 12 minutter under klæde, 12 minutter ved 200ºC og sluttelig 12 minutter under klæde inden den skæres for og serveres.
Jomfruhummerne gratineres i et ovnfast fad i ovnen ved 200ºC i 8-10 minutter.
Kartoflerne skrælles, skæres i mindre tern og koges i letsaltet vand i 15 minutter.
Herefter røres de med en håndmikser med fromage frais, rapsolie, skummetmælk, ingefær chili og timian.
Kartoffelmosen smages til med salt og peber. Bønner, gulerødder, peberfrugt og østershatte gøres i stand og skæres ud i mindre stykker.
Grøntsagerne sauteres på panden i honning, oystersauce, salt og peber.
Retten serveres med pillede jomfruhummerhaler og en enkelt hel pr. person, lidt blandet salat samt frisk dild på toppen.