Logo

Oksemørbrad med pasta og olivensauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g oksemørbrad
1 hakkket løg
1 ½ dl hakkede tomater
4 fed hvidløg
½ dl lage fra kapers
4 spsk kapers
1 spsk olievenolie
1 tsk vineddike
salt
peber
Pasta og parmasan

Sauter løget i en gryde og tilsæt tomater, hvidløg og lad det simre i 5 min.
Kom kapers hakkede oliven olien og vineddike ved og smag til kog i 10 min ved svag varme.

Oksemørbraden skæres i tynde skiver ½ cm.
Brunes hurtigt i olivenolie lige inden servering.

Anret på en bund af frisk kogt pasta med saucen over giv revet parmasanflager til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her