500 g oksekød i tern ca. 3x3x3 cm skåret af fx okseinderlår
300 g frisk ananas uden skræl og stok
½ dl soja
25 g frisk ingefær
1 tsk dijonsennep
1 tsk sambal oelek eller anden chili-pasta
1 løg
1 fennikel
4 gulerødder
2 spsk olie
350 g nudler
1 bdt dild eller friske koriander
Skær kød og ananas i lige store tern på ca. 3x3x3 cm.
Sæt dem på spid.
Læg dem på bageplade med alufolie.
Bland soja med fintreven ingefær, dijonsennep og sambal oelek eller anden chili-pasta.
Hæld lagen over spiddene med en ske, vend spiddene et par gange.
Tænd ovnen på 225°C.
Pil løget og skær det i tynde skiver fra rod til top.
Skær fennikel tyndt fra rod til top.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
Sæt vand over til nudlerne.
Læg spiddene i den varme ovn ca. 15 minutter.
Vend dem ind imellem så kødet bliver brunt på alle sider.
Kog nudlerne som angivet på pakken ca. 5 minutter.
Hæld vandet fra og vend 1 spsk olie i nudlerne.
Varm 1 spsk olie i en gryde og sautér de fintsnittede grønsager ved
middelvarme 5-10 minutter - tilsæt evt. ½ dl vand.
Vend nudler i og tilsæt skyllede buketter af dild og smag til med salt.
Server den varme nudelsalat til oksekødsspiddene.