Logo

Oksekødsspid med ananas og varm nudelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksekød i tern ca. 3x3x3 cm skåret af fx okseinderlår
300 g frisk ananas uden skræl og stok
½ dl soja
25 g frisk ingefær
1 tsk dijonsennep
1 tsk sambal oelek eller anden chili-pasta
1 løg
1 fennikel
4 gulerødder
2 spsk olie
350 g nudler
1 bdt dild eller friske koriander
 
Skær kød og ananas i lige store tern på ca. 3x3x3 cm.
Sæt dem på spid.
Læg dem på bageplade med alufolie.
Bland soja med fintreven ingefær, dijonsennep og sambal oelek eller anden chili-pasta.
Hæld lagen over spiddene med en ske, vend spiddene et par gange.
Tænd ovnen på 225°C.
Pil løget og skær det i tynde skiver fra rod til top.
Skær fennikel tyndt fra rod til top.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
Sæt vand over til nudlerne.
Læg spiddene i den varme ovn ca. 15 minutter.
Vend dem ind imellem så kødet bliver brunt på alle sider.
Kog nudlerne som angivet på pakken ca. 5 minutter.
Hæld vandet fra og vend 1 spsk olie i nudlerne.
Varm 1 spsk olie i en gryde og sautér de fintsnittede grønsager ved
middelvarme 5-10 minutter - tilsæt evt. ½ dl vand.
Vend nudler i og tilsæt skyllede buketter af dild og smag til med salt.
Server den varme nudelsalat til oksekødsspiddene.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.577 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her