500 g oksefilet i strimler
2 gulerødder
2 rødløg
250 g champignon
2 stilke bladselleri
3 fed hvidløg
1 rød chili
1 mørk øl
½ dl soya
2 spsk honning
1 spsk balsamico
3 spsk Maizena
2 spsk sesamfrø
Gulerødder og bladselleri skæres i skrå skiver.
Champignon skæres i tykke skiver og rødløgene i meget smalle både. Hvidløg og chili hakkes fint.
Alle grønsagerne sauteres i olie ved ret høj varme.
Dernæst tilsættes øl, soya, balsamico og honning.
Lad retten simre i nogle minutter og jævn saucen med lidt Maizena.
Kødstrimlerne svitses på en separat pande.
Vend dem sammen med sesamfrøene og rør kødet i grønsagsretten.
Server retten med jasminris, mangochutney samt måske cherrytomater, der er ristede på panden med lidt sherry.