700 g oksekød
2 løg
3 spsk olivenolie
1 tsk gurkemeje
1O safrantråde
1 bdt. koriander
2 bdt. persille
½ l kødbouillon
500 g nye gulerødder
15 g soltørrede tomater
3 courgetter
3 kartofler
salt og peber
Skær oksekødet i mundrette tern. Pil, og hak løgene.
Varm 2 spsk olie op i taginen, og brun løgene godt heri sammen med kødet.
Tilsæt gurkemeje og smuldrede safrantråde, og lad dem riste med i 3 min.
Skyl koriander og persille. Bind dem sammen i bundter og kom dem i.
Hæld kødbouillon ved.
Skyl og skrab gulerødderne, og skær de tørrede tomater i strimler.
Kom halvdelen af tomaterne ned til kødet, og sæt låg på taginen.
Lad det simre i ca. 1 time.
Gør courgetterne i stand, og skær dem i skiver.
Skræl kartoflerne, og skær dem i kvarter.
Kom courgetter, kartofler og gulerødder ned til kødet, og lad det hele simre i yderligere 35 min.
Smag til med salt og peber.
Varm resten af olien op på en pande, og brun resten af tomaterne heri.
Anret oksekødet sammen med saucen, og hæld de stegte tomater over.