Logo

Oksebov i øl med pastinakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg oksebov med ben
Margarine
1 øl
2 dl vand
2 pastinakker
2 gulerødder
2 løg
1 porre
1 dl piskefløde
I stort bundt persille
salt
peber

Brun kødet godt i en stegegryde. Krydr med salt og peber. Tilsæt øl og vand. Lad kødet snurre i en time. Vend kødet, tilsæt skivede grønsager, og lad retten snurre yderligere i 2 timer.
Tag kødet op og hold det varmt bland fond og urter til en tyk sauce.
Hæld saucen tilbage i gryden. Tilsæt piskefløde, varm op, tilsæt
krydderier og eventuelt lidt kulør.
Server okseboven med masser af persille og en god hjemmelavet
kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her