Moskusokseraout:
½ kg moskusokse kød i tern
50 g bacon
100 g perleløg
250 g champinon
2 dl rødvin
2 spk. vinedikke
1 dusk timian ( eller 1 tsk tørre )
2 laurbærblade
2 dl vand
1 dl fløde
2 tsk majsmel
1 tsk ribsgele
salt og peber
Hindbærsalat:
2 gode håndfulde af tre forskellige slags grønne salater
1 håndfuld valnøddekærner
2 håndfulde hindbær
Dressing:
3 spk. hindbæreddike balsamico
1 spk. oliven olie
1 tsk honning
salt og peber
Start med at lave en lage af vin, vinediike og krydderurter, kom køde
ned i dette lad det stå og trække et par timer.
Skær bacon i terne og brun det i gryden, kom kødet i og brun dette og
krydder med salt og peber.
Hæld vin lagen over og tilsæt 2 dl vand, lad rette stå og små kog i ca. 1
½ time ( til kødet er mørt ) til sæt perleløg, rist champinon i lidt smør
og kom dem i retten, kom fløde og ribsgele i og jævn evt. med lidt majs
hvedemel.
Severs med små nye kartofler med skræl og hindbærsalat.
Tips: Er der ikke friske hindbær kan frosne bruges men så er det bedst
at blande dem i hindbæreddiken og knuse dem. Kan man ikke få hindbær
edikke kan den erstattes med en god balsamico eddike.