Logo

Moskusokseragout med hindbærsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Moskusokseraout:
½ kg moskusokse kød i tern
50 g bacon
100 g perleløg
250 g champinon
2 dl rødvin
2 spk. vinedikke
1 dusk timian ( eller 1 tsk tørre )
2 laurbærblade
2 dl vand
1 dl fløde
2 tsk majsmel
1 tsk ribsgele
salt og peber
 
Hindbærsalat:
2 gode håndfulde af tre forskellige slags grønne salater
1 håndfuld valnøddekærner
2 håndfulde hindbær
 
Dressing:
3 spk. hindbæreddike balsamico
1 spk. oliven olie
1 tsk honning
salt og peber
 
Start med at lave en lage af vin, vinediike og krydderurter, kom køde
ned i dette lad det stå og trække et par timer.
Skær bacon i terne og brun det i gryden, kom kødet i og brun dette og
krydder med salt og peber.
Hæld vin lagen over og tilsæt 2 dl vand, lad rette stå og små kog i ca. 1
½ time ( til kødet er mørt ) til sæt perleløg, rist champinon i lidt smør
og kom dem i retten, kom fløde og ribsgele i og jævn evt. med lidt majs
hvedemel.
Severs med små nye kartofler med skræl og hindbærsalat. 

 
Tips: Er der ikke friske hindbær kan frosne bruges men så er det bedst
at blande dem i hindbæreddiken og knuse dem. Kan man ikke få hindbær
edikke kan den erstattes med en god balsamico eddike.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her