1 rådyrryg
1 dl Balsamico
2 dl Rødvin
1 spsk reven ingefær
frisk timian
salt og peber
løg og andre grønsager
Olivenolie
Kødet skæres forsigtigt fri fra benet. Start ved rygbenet og lad kniven glide ned langs benet. Husk at skære mørbraden væk også – den sidder på bagsiden af benet.
Bland rødvin, Balsamico, ingefær, timian, salt og peber og kom kødet i. Lad det marinere i mindst 2 timer – gerne mere. Kom fx det hele i en plastpose og kom det i køleskabet.
Benet kommes i en gryde med grønsager og dækkes af rødvin. Koger i mindst 3 timer, sies og der kommes lidt fløde i og du har en herlig sauce.
Kødet tages op og steges hel i en wok. Når det går fra at være blødt til at være fast at mærke på, er det færdigt. Lad det hvile i 15 minutter før du skærer det i 1cm tynde skiver lidt på skrå.
Tilbehør: ovntørrede tomater, kartoffelroulle og en bund af lynstegte revne gulerødder og porrer.