Logo

Marineret oksemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½-2 kg oksemørbrad
smør og olie
1 kg grønne bønner
100 g valnøddekerner
Marinade:
½ flaske tør rødvin
1 dl olivenolie
2 fed hvidløg
2 tsk tørret rosmarin
1 tsk sorte peberkorn

Rens mørbraden for hinder og eventuelle sener.
Læg den i en kraftig plastpose med tør rødvin, olivenolie, snittet hvidløg, rosmarin og peberkorn.
Læg posen i køleskabet 4-6 timer og vend den et par gange.
Afdryp mørbraden og brun den i smør og olie i en stor stegegryde eller
sauterpande.
Drys kødet med salt.
Hæld fedtstof fra, dæmp varmen og tilsæt siet marinade.
Lad mørbraden småsnurre under låg ca. 20 minutter, tag den op og læg den tildækket 30-40 minutter.
Kog skyen ind til ca. 2 dl
Damp bønnerne lige netop møre i letsaltet vand.
Skær mørbraden i ret tynde skiver og anret dem kolde eller lune med varme bønner og valnøddekerner.
Hæld den varme sky rundt om kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her