400 g skind- og benfri laksefileter
2 porrer
2 gulerødder
1 lille savojkål
2 spsk frisk timian
2 dl fiskefond
15 småkartofler
1 citron
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk vand
Der fremstilles en marinade af hvidvinseddike, citronsaft og vand. Marinaden smages til med salt og peber, der tilsættes 2 spsk groft hakket timian. Hældes over fisken og trækker i min. 20 minutter.
Kartofler, gulerødder og porrer skæres i grove tern og kommes i et ovnfast fad, overhældes med fiskefond og sættes i forvarmet ovn ved 200° i 25-30 min. Tages ud af ovnen. Savojkålen hakkes i grove tern på 1 x 2 cm og blancheres. Vendes sammen med grønsagerne. Fisken anbringes ovenpå grønsagerne, dryppes med citronsaft og kommes tilbage i ovnen i ca. 15 min.