Logo

Marineret laksefilet med savojkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g skind- og benfri laksefileter
2 porrer
2 gulerødder
1 lille savojkål
2 spsk frisk timian
2 dl fiskefond
15 småkartofler
1 citron
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk vand

Der fremstilles en marinade af hvidvinseddike, citronsaft og vand. Marinaden smages til med salt og peber, der tilsættes 2 spsk groft hakket timian. Hældes over fisken og trækker i min. 20 minutter.

Kartofler, gulerødder og porrer skæres i grove tern og kommes i et ovnfast fad, overhældes med fiskefond og sættes i forvarmet ovn ved 200° i 25-30 min. Tages ud af ovnen. Savojkålen hakkes i grove tern på 1 x 2 cm og blancheres. Vendes sammen med grønsagerne. Fisken anbringes ovenpå grønsagerne, dryppes med citronsaft og kommes tilbage i ovnen i ca. 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.659 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her