Logo

Hornfisk, dampet med spinat-persille creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 hornfiskefileter uden ben
2 ½ dl piskefløde
2 tsk dijonsennep
250 g skyllet spinat
1 bdt skyllet bredbladet persille
salt og peber


Krydr hornfiskefileterne på indersiden med salt og peber. Rul dem sammen og stil dem i et ovnfast fad. Bag dem i en varm ovn, 180ºC i 8 - 10 minutter. Kog fløden og rør sennep i. Blend med spinat og persille til en ensartet grøn creme. Lun den igen og smag til med salt og peber. Server til fisken evt. med kogte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her