2 store hornfisk
Til grillmarinaden:
2-3 spsk (estragon)olie
1 lille spsk citronsaft
salt, peber
Tilbehør: Citronbåde
Tænd ovnens grill og sæt den på 250ºC, eller start udegrillen mindst 20
min før den skal bruges, den skal nå at danne et tæt, hvidt glødelag uden flammer.
Flammer svider fisken uden at stege den.
Gør hornfiskene i stand, skær dem i ca 8 cm lange stykker.
Pisk olie, citronsaft, salt og peber sammen og pensl fisken med grillmarinaden.
Anbring fiskestykkerne på ovnens grillrist eller i fiskegrillnet og grill
dem 2-3 min på hver side, ca 15 cm fra grillelementet eller 10 cm over
gløderne.
Hold øje med fisken hele tiden.
Får den for hurtigt farve må den flyttes lidt længere væk, er den for bleg må den tættere på.
Læg fisken på et varmt fad og lad den stå et par min, før den spises.
Servér citronbåde til.
Persillesmørvendte kartofler ledsager fint hertil.