Logo

Hornfisk, bagt, med grov sennepscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En nem, men lækker opskift med hornfisk. En perfekt ret til hornfisksæsonen i april-juni måned. Kan eventuelt nydes med et lille glas hvidvin på terassen. Kan bruges som let hovedret eller forret. 

 

 

2 dobbelte hornfiskefileter
1 citron
1 bdt dild
1 dl hvidvin
salt
peber
2 dl cremefraiche 38%
2 spsk grov sennep
½ ½ citron, saften heraf
1 bdt purløg
Den nedkogte saft fra hornfisken

Gå fileterne efter for ben. Skær dem igennem én gang på langs og én gang på tværs.

Krydder skindsiden på de 8 hornfiskestykker, med hakket dild, citronsaft- og skal. Rul fileterne med skindet indad. Damp ca. 15 minutter i en 180 º varm ovn, i et ovnfast fad med vin i bunden, dækket med alufolie. Lad fisken køle af.

Skær purløgen fint. Bland med de øvrige ingredienser til cremen. Smag evt. til med nedkogt sky fra dampningen. Smag til med salt og peber og giv til de bagte hornfiskefileter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her