4 steaks á ca. 250 g (af køllen)
4 tomater
4 løg
Marinade:
1 citron
1 fed hvidløg
5 spsk olie
1 tsk estragon
1 tsk rosmarin
1 tsk paprika
salt og peber
Dådyrsteak:
Marinaden blandes og røres sammen i en skål.
Kødstykkerne marines natten over.
Kødstykkerne tages op af marinaden og tørres af.
Grilles i dobbelt alufolie i 5-10 minutter alt efter tykkelse.
Grillstegt tomat:
Skyld de 4 tomater.
Fjern stilken, rids et kryds i toppen, og læg en klat smør på.
Krydr med en krydderiblanding af estragon, rosmarin, salt og paprika (skal også bruges til løgene).
Fold alufolie omkring tomaterne og steg på grill i ca. 20 minutter.
Grillstegt løg:
4 løg pilles, skylles og halveres.
En klat smør lægges på toppen, hvorefter det krydres som tomaterne. Steges i ca. 20 minutter på samme måde som tomaterne.
Tips: Både løg og tomater kan forsteges i ovn i 15 minutter ved 200°C.
Så varmes de blot på grillen.