Logo

Marinerede ribben - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spis noget rigtig godt i aften. Saftige, møre og velsmagende ben.

Spis noget rigtig godt i aften. Saftige, møre og velsmagende ben. 

 

1 kvist timian

1 spsk sennepspulver

½ tsk havsalt og friskkværnet peber

5 spsk olivenolie

1 tsk tomatpuré

1 spsk honning

3 spsk æbleeddike

1,2 kg svineribben

1 hovedsalat

4 skiver grovbrød (a 40 g)

*

A. Skyl timianen og pluk bladene af.

Rør sennepspulver med salt, peber, 3 spsk olivenolie, tomatpuré, honning og 1 spsk æbleeddike.

B. Skyl kødet og dup det tørt.

Pensl marinaden på alle sider og lad kødet trække i mindst 30 min.

Eller mariner i plastpose i køleskab, op til 24 timer, vend jævnligt.

C. Brun kødet i ildfast fad i en forvarmet ovn ved 230°C i 15 min.

D. Hæld lidt marinade (eller rødvin) i fadet og læg låg på (eller luk tæt med alufolie.

E. Steg nu kødet i ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i 45-60 min.

F. Skyl salaten og pluk den i mindre stykker.

Lav en dressing af resten af æbleeddiken, salt, peber og resten af olien og hæld den over salaten.

Server rugbrød og de varme ribben til.

 

Madopskrift billede

Pr portion 2126/507 kJ/kcal. 33 g protein. 29 g fedt. 21 g kulhydrat. 3 g fibre

 

  Madopskrift billede

Timian er en krydderurt, der smager godt sammen med grønsager og kartofler. Fx er det godt med gulerødder og kartoffelskiver drysset med timian og i ovnen i 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her