Logo

Marinerede oksebøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødvinsmarinade:
2 dl rødvin
2 grofthakkede skalotteløg
2 kviste frisk timian
1 fed hakket hvidløg
4 skiver oksefilet (175 g )

Kryddersmør:
4 spsk rødvinsmarinade
1 skalotteløg i tern
100 g smør
½ tsk frisk hakket timian
¼ tsk groft salt
Friskkværnet peber

Salat:
500 g kartofler eller asparges-kartofler
½ l. grønsagsbouillon
1 squash i skiver
1 ½ dl cremefraiche 18 %
¼ tsk groft salt
Friskkværnet peber

Rødvinsmarinade:
Bland rødvin med de øvrige ingredienser.
Læg bøfferne på et fad og hæld marinaden over.
Lad bøfferne stå tildækket og koldt ca. 1 døgn.
Vend dem af og til.

Kryddersmør:
Si marinaden fra bøfferne.
Kog skalotteløg i ca. 1 minut i 4 spsk rødvinsmarinade.
Afkøl blandingen og rør den sammen med smør, timian og krydderier.
Stil kryddersmørret koldt.

Salat:
Skrub kartoflerne godt og kog dem i grønsagsbouillon, til de er møre.
Skær dem i skiver og anret dem med squash i striber på et fladt fad.
Smag cremefraiche til med salt og peber og læg det i en stribe over
grønsagerne.

Tør bøfferne i køkkenrulle og grill dem ca. 4 minutter på hver side.
Server bøfferne med kryddersmør og salat.

Tips: Bøfferne kan også steges i smør i en pande, ca. 4 minutter på hver
side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her