2 afpudsede mørbrad
¼ grøn peber
¼ rød peber
¼ gul peber
150 g bacon i tern
200 g champignon
2 store løg
200 g cocktail pølser
½ liter fløde
2 ½ dl vand.
Salt
peber.
Maizena sauceejævner
Mørbrad deles i ca. 5 stykker hver og bankes ud til bøffer. Brunes i smør og lægges i et ovnfast fad.
Løg snittes fint og svitses på panden og hældes over mørbraden.
Bacon ristes til det er sprødt og hælds over mørbraden.
Champignon renses og deles i kvarte, ristes på panden og hældes over mørbraden. Peberfrugterne snittes i små firkanter og svitses i smør på panden, når de har fået 3-4 minutter hældes vand og fløde ved. Lad det simre et par minutter og jævn det let med Maizena-sauceejævner. Hæld saucen over mørbraden.
Vend cocktailpølserne på panden og hæld dem over rettet inden den sættes i ovnen. Retten skal stilles ind i en forvarmet ovn ved ca. 170ºC i 20 minutter.
Serveres sammen med salat eller krydret kartoffelmos.